Flytte El-tavler

Vi flytter el-tavler i Oslo og omegn.

🤝 Profesjonell flytting
⭐ Lang erfaring
✅ Rask levering

Flytting av sikringsskap

Flytting av el-tavler er en komplisert prosess som krever en nøye planlegging og utførelse. Vi har lang erfaring og bistår med profesjonell flytting av sikringsskap i Oslo og omegn. Jobber for bedrifter, elektrikerfirmaer og borettslag.

 

 

Vi flytter El-tavler

I våre moderne hjem er vi omgitt av stadig mer elektrisk utstyr og teknologi. Fra kjøkkenet til stuen og soverommene våre, bruker vi strøm til alt fra datamaskiner til vaskemaskiner og kaffemaskiner. Men når det gjelder eldre sikringsskap, kan de være utilstrekkelige til å håndtere dagens krav til elektrisitet. Hvis du ønsker å øke sikkerheten og tryggheten i hjemmet ditt, kan det være på tide å vurdere å bytte ut det gamle sikringsskapet.

Selv om du kan være en dyktig gjør-det-selv-entusiast, er bytte av sikringsskap en oppgave som bør overlates til profesjonelle elektrikere. Dette er ikke bare fordi det er et komplekst og potensielt farlig arbeid, men også for å sikre at alt blir gjort i samsvar med lokale forskrifter og sikkerhetsstandarder.

Vi hjelper deg med å flytte sikringsskap og el-tavler i Oslo og omegn.

Flytte elektrotavler

Profesjonell spesialflytting av sikringsskap

Moderne el-sentraler tilbyr en rekke fordeler sammenlignet med de gamle støpselskapene. De er laget for å håndtere dagens elektriske krav mer effektivt og de kommer med jordfeilbrytere som øker sikkerheten betraktelig ved å forhindre elektriske branner og støt.

Mange av våre kunder velger å oppgradere sin el-tavle i forbindelse med oppussing og boligrenovering. Vårt flyttebyrå i Oslo utfører også flytting av el-tavler og sikringsskap direkte for flere elektrikere og entreprenører på Østlandet.

Vår prosess

Hver flytting starter med en grundig planleggingsfase hvor vi vurderer de spesifikke behovene for ditt prosjekt. Dette inkluderer alt fra størrelsen på el-tavlen til den endelige destinasjonen den skal installeres i.

For å sikre at alle aspekter av flyttingen og installasjonen overholder gjeldende lover og forskrifter, samarbeider vi nært med lisensierte elektrikere. Dette sikrer ikke bare lovligheten av prosjektet, men også din og din eiendoms sikkerhet.

Vår erfaring strekker seg over mange suksessfulle prosjekter, hvor vi har flyttet el-tavler av alle størrelser og til alle typer lokasjoner. Vi har spesialisert oss på å håndtere disse følsomme oppdragene med største omhu og presisjon, noe som gjør oss til et pålitelig valg for din el-tavle flytting.

For å sikre en sikker og effektiv flytting, benytter vi oss av spesialisert utstyr som kraner og lifter. Dette utstyret gjør oss i stand til å håndtere el-tavler i alle størrelser og vektklasser, selv i utfordrende lokasjoner.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

 

Ring oss