Hva koster pianoflytting

Har du et piano, flygel, orgel eller lignende som skal flyttes fra A til B? Da har du sannsynligvis behov for flyttehjelp. Det er ikke uvanlig at et piano eller flygel veier noen hundre kilo, noe som vanskeliggjør flytting uten spesialutstyr og riktig kunnskap.

Pianoflytting Oslo tilbyr derfor hjelp til nettopp flytting av tunge instrumenter som dette. Vi sikrer at pianoet ditt kommer seg trygt frem dit det skal. Men, hva koster pianoflytting egentlig?

Det koster fra 3000 kroner å flytte et piano i Oslo. Gjennomsnittlig koster en pianoflytting mellom 4500 og 7000 kroner men prisen varierer etter hvor stort og tungt instrumentet er og hvor det skal flyttes fra og til. I tillegg til å flytte piano på en trygg og sikker måte kan vi også hjelpe med å kaste piano.

Hva koster pianoflytting

Pris på pianoflytting i Oslo

Pianoflytting Oslo kan tilby flytting av piano, orgel, flygel og andre tunge gjenstander til konkurransedyktige priser. Så, hva koster pianoflytting? Det finnes ikke et fasitsvar på dette, siden det er mange faktorer som spiller inn.

Prisen for å flytte piano vil blant annet avhenge av hva slags type piano som skal flyttes. Noen pianoer veier i underkant av 200 kg, mens et stort flygel fort kan veie 900 kg. Sistnevnte vil naturligvis være mer krevende å forflytte, og vil kreve et større flyttemannskap og mer planlegging.

Vekt og pianotype er altså avgjørende faktorer. Samtidig vil fremkomstmulighetene ha noe å si. Det kan koste litt ekstra dersom pianoet skal fraktes ned en svingete trapp eller gjennom trange døråpninger.

Noen ganger må pianoet bæres langt, spesielt dersom det ikke er mulig å parkere flyttebilen rett utenfor bygningen din. Prisen kan også avhenge av hvor langt pianoet skal fraktes når det først er plassert i flyttebilen.

  • Pianoets vekt og størrelse
  • Vanskelighetsgrad
  • Fremkomstmuligheter
  • Flytteavstand

Hva koster pianoflytting sammenlignet med vanlig flytting

Pianoflytting kan være mer tidkrevende og avansert enn å flytte gjenstander som bord, lamper og lignende. Dette kan også gjenspeile seg i prisen.

Hva koster pianoflytting dersom pianoet veier lite? Dersom du har et lite piano som er forholdsvis lett å forflytte, trenger ikke dette å koste mye mer enn ordinær flyttehjelp og vi tar normalt kun et lite tillegg for det.

Motta et pristilbud

Spørsmålet «hva koster pianoflytting?» er helt sentralt når du trenger hjelp til å flytte et piano. For at vi skal kunne gi deg et prisoverslag på tjenesten, må vi imidlertid vite litt om flytteprosjektet ditt.

Dersom du ønsker å motta et pristilbud, trenger du bare å fylle ut kontaktskjemaet du finner på siden vår. Her legger du inn navn, e-postadresse, telefonnummer og en utfyllende beskrivelse av flytteprosjektet. I tillegg til å flytte piano i Oslo kan  vi også hjelpe deg med pianoflytting i Bærum eller andre byer i Viken.

Vi trenger blant annet å vite pianotype og pianoets vekt (dersom du vet hva det veier). I tillegg til dette må vi få informasjon om hvor pianoet skal flyttes fra og til, da flytteavstand naturlig nok kan påvirke prisen.

Opplys også om hvorvidt pianoet skal flyttes via trapp eller heis, dersom du bor i en bygning med flere etasjer. Så snart denne informasjonen er mottatt, kan vi lage et gunstig pristilbud til deg.

Oppsummering: Få hjelp med pianoflytting!

Hva koster pianoflytting? Som vi har sett kan prisen på pianoflytting variere mye, da det er flere faktorer som bidrar til å bestemme pris. Både pianotype, pianoets vekt, flytteavstand og vanskelighetsgrad spiller inn.

Dersom du ønsker å motta hjelp med pianoflytting, kan vi sende deg et uforpliktende pristilbud. Fyll ut skjemaet og fortell oss mer om ditt flytteprosjekt!

 

Ring oss