Kaste piano

Er det tid for å kvitte seg med det gamle familiepianoet? Har det fått spille sin siste melodi? Vi hjelper deg med å kaste og flytte piano i Oslo og Viken, inkludert Asker, Bærum, Lillestrøm og Nordre Follo.

Å flytte et piano kan være en massiv og farlig oppgave. Pianoer er tunge instrumenter som ofte veier mellom 200-500 kg avhengig av type og størrelse. Å løfte og flytte et så tungt objekt krever spesialutstyr og profesjonell erfaring. Derfor anbefaler vi sterkt at du bruker profesjonelle flyttebyråer som oss for denne typen oppdrag.

Alt du trenger å gjøre for å motta et tilbud på flytting av piano er å kontakte oss, via vårt kontaktskjema eller ringe oss.

 

Kaste piano

Pianoflytting – ikke for amatører

Når det gjelder å flytte tunge, verdifulle og elskede gjenstander som et piano, er det avgjørende å forstå at dette definitivt ikke er en jobb for amatører. Pianoer er ikke bare tunge, de er også ekstremt følsomme, og en feilaktig håndtering kan forårsake alvorlig skade, både på instrumentet og de som prøver å flytte det.

Et piano er et bemerkelsesverdig instrument. Et gjennomsnittlig opprettstående piano veier vanligvis mellom 200-250 kg, mens et flygel kan veie alt fra 400-500 kg. Dette betyr at enhver flytting av et piano krever styrke og ekspertise.

Dessuten er formen på et piano både stor og ubalansert, noe som legger til vanskelighetsgraden når det skal flyttes. Noen prøver å løse dette ved å demontere pianoet før flytting, men dette krever også ferdigheter og erfaring. En feilaktig demontering kan lett føre til permanent skade på det dyrebare instrumentet.

Risikoen for personskade

Å flytte et piano uten riktig utstyr eller opplæring kan også utgjøre en betydelig risiko for personskade. Dette skyldes ikke bare vekten av pianoet, men også størrelsen og formen. Et fall eller en feilaktig løfteteknikk kan føre til alvorlige skader, som forstuvninger, brudd og til og med alvorligere skader.

Vi flytter piano

Hjelp til frakt og transport av piano til miljøstasjon

Vi sørger for at ditt piano blir fraktet trygt til nærmeste miljøstasjon. Våre erfarne flyttemenn er dyktige, utstyrt med det riktige utstyret, og vet nøyaktig hvordan man skal håndtere et tungt og verdifullt objekt som et piano.

Våre spesialbygde lastebiler er designet for å minimere risikoen for skade under transport. Pianoet ditt vil bli riktig sikret for å unngå bevegelse under kjøring. Vi sørger for å pakke og beskytte alle overflater for å forhindre riper og bulker.

I tillegg til flytting av piano og andre tunge gjenstander tilbyr vi også annen flyttehjelp i Oslo, som flytting for private, kontorflytting og tømming av dødsbo.

Hva det koster å kaste et piano

Kostnaden for å kvitte seg med et piano kan variere avhengig av flere faktorer. Disse inkluderer størrelsen og vekten på pianoet, hvor langt det skal transporteres, og eventuelle avgifter på miljøstasjonen.

I gjennomsnitt kan du forvente å betale mellom 2500 og 5000 kroner for denne tjenesten. Husk at det å kvitte seg med et piano ikke bare handler om kostnader, men også om ansvarlig og miljøvennlig avfallshåndtering.

Hvorfor velge oss til pianoflytting

Vårt team er spesialisert i håndtering og transport av pianoer. Vi er dedikert til å gi deg en trygg, effektiv og problemfri tjeneste. Med oss kan du forvente:

  • Erfaring: Vi har mange års erfaring med flytting av pianoer og har utviklet effektive metoder for å sikre at jobben gjøres riktig.

  • Profesjonalitet: Vi behandler hvert piano med respekt og forsiktighet det fortjener. Vi sørger for at det blir håndtert og transportert på en trygg og profesjonell måte.

  • Rimelige priser: Vi tilbyr konkurransedyktige priser uten å kompromisse på kvaliteten på tjenesten vi tilbyr.

  • Miljøbevisst: Vi sørger for at ditt piano blir behandlet på en miljøvennlig måte på din lokale miljøstasjon.

Å si farvel til et elsket piano kan være en følelsesmessig opplevelse. Men med vår hjelp kan du være trygg på at pianoet ditt vil bli behandlet med respekt og omsorg det fortjener, helt til det siste akkord. Kontakt oss i dag for en gratis vurdering og la oss ta vare på ditt piano på den beste måten.

Ring oss