Kontakt oss

Trenger du hjelp med pianoflytting? Enkelte gjenstander som skal flyttes krever spesialkompetanse, noe et piano er et godt eksempel på. Vekten på et piano ligger i snitt på mellom 150 og 280 kg, noe som gjør det utfordrende å forflytte det vakre instrumentet.

Vi i Flyttefoten vet at et piano ikke bare er verdifullt i kroner og øre. Instrumentet er også av høy affeksjonsverdi, og har kanskje gått i arv i flere generasjoner. Derfor kan vi forsikre deg om at vi flytter ditt piano eller flygel på en forsvarlig og trygg måte.

Pianoflytting er noe vi har lang erfaring med, og du finner neppe noen med tilsvarende kompetanse på markedet. Vi har både utstyret, teknikken og kunnskapen som trengs for å forflytte et piano på en trygg måte.

Vi sørger for å ivareta sikkerheten til både flyttemannskap og piano.

Kontakt oss

Motta tilbud på pianoflytting

Tilgang til heis

Tilgang til heis

10 + 7 =

Effektiv og pålitelig tjeneste for pianoflytting

Pianoflytting Oslo ønsker å skille seg ut i mengden av flyttebyrå, og vektlegger derfor å yte god service gjennom hele prosessen. Vårt dyktige mannskap har lang erfaring med pianoflytting, og kan derfor utføre flyttingen raskt og trygt.

Vi frakter ditt piano, flygel eller andre tunge gjenstander dit du ønsker – enten det er til et lager, ny bolig eller lignende. Flyttemannskapet møter opp til avtalt tid og sted, og utfører jobben på dine premisser.

Pianoflytting | Pris

Hva koster pianoflytting? Pris kan variere siden det er flere faktorer som spiller inn. Det tar for eksempel lenger tid å flytte et flygel på nærmere et tonn, enn et piano på 200 kg. Foruten vekt, kan faktorer som flytteavstand og vanskelighetsgrad spille inn.

Noen flygel eller pianoer skal flyttes gjennom forholdsvis trange trappeoppganger eller gjennom smale dører. Dette kan øke vanskelighetsgraden og dermed prisen. Ta gjerne kontakt med oss og motta et uforpliktende pristilbud.

Flytting av andre tunge gjenstander

Flyttefoten kan ikke bare hjelpe deg med pianoflytting. Vi kan også flytte andre tunge gjenstander fra A til B. Dette omfatter blant annet flytting av følgende:

  • Orgel
  • Flygel
  • Våpenskap
  • Brannskap
  • Akvarium
  • Industrimaskiner
  • Safe
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Oppvaskmaskin

Mange trenger flyttehjelp når tunge og store gjenstander skal forflyttes eller kastes. Ingen utfordring er for stor for vårt flyttemannskap!

Pianoflytting på Østlandet

Flyttefoten og Pianoflytting Oslo kan hjelpe bedrifter og privatpersoner i hele østlandsregionen med pianoflytting, flytting av flygel og andre tunge løft. Enten du bor i Oslo sentrum, Bærum eller andre steder, sørger vi for at flytteprosessen går raskt og trygt for seg.

Vi holder til i Oslo. Den sentrale beliggenheten gjør at vi kan hjelpe deg uansett hvor i Oslo-området du bor.

Trenger du hjelp med flytting av piano

Pianoflytting Oslo kan stille opp på kort varsel enten du trenger hjelp med pianoflytting eller flytting av andre tunge ting.

Vi stiller opp med romslig flyttebil, riktig utstyr og stor arbeidslyst. Kontakt oss i dag om du har noen spørsmål!

Ring oss