Pianoflytting Asker

Pianoflytting Asker tilbyr profesjonelle tjenester for flytting, transport og frakt av piano. I tillegg kan vi hjelpe deg med å kaste og levere piano til miljøstasjon. Flytter piano i Asker for private, bedrifter og forhandlere.

Vi har erfarne pianoflyttere som kan håndtere flytteprosessen effektivt, trygt og sikkert. Vårt flyttebyrå flytter også andre tunge møbler, maskiner og safer. Så har du et biljardbord, side by side kjøleskap eller skjøre lysekroner du ønsker å frakte? Kontakt oss gjerne for et hyggelig tilbud på flytting og transport av tunge gjenstander. Vi oppfordrer deg til å kontakte oss for mer informasjon om flyttepriser og tjenester og står klar til å hjelpe deg med pianoflytting i Asker.

Kontakt oss for tilbud

Pianoflytting Asker

Flyttefoten AS er en erfaren aktør innen pianoflytting på Østlandet. Vi flytter for flere kjente musikere, artister og de fleste pianoforhandlere i Oslo området. Miljøvennlige tiltak for å sikre at ingen skader oppstår mens vi utfører våre tjenester. Vi benytter bare de beste løsningene for transport av pianoer som er skånsomme, trygge og effektive.

Vi er opptatt av å gi deg våre kunder en god flytteopplevelse og arbeider hardt for å tilby deg de beste tjenestene som er utformet for å håndtere alle typer pianotransport. Vi tar alltid hensyn til detaljer som vekt, form og størrelse for å sikre en trygg pianoflytting.

Kaste piano? Våre pianoflyttere kan også bistå deg med å kaste pianoet ditt.

Hva koster pianoflytting

Prisen for å flytte piano vil blant annet avhenge av hva slags type piano som skal flyttes. Noen pianoer veier i underkant av 200 kg, mens et stort flygel fort kan veie 900 kg. Sistnevnte vil naturligvis være mer krevende å forflytte, og vil kreve et større flyttemannskap og mer planlegging. Noen ganger må pianoet bæres langt, spesielt dersom det ikke er mulig å parkere flyttebilen rett utenfor bygningen din. Prisen kan også avhenge av hvor langt pianoet skal fraktes når det først er plassert i flyttebilen. Dette påvirker prisen for å flytte et piano

  • Pianoets vekt og størrelse
  • Vanskelighetsgrad
  • Fremkomstmuligheter
  • Flytteavstand
Ring oss