Pianoflytting Bærum

Trenger du hjelp med pianoflytting i Bærum eller omegn? Da kan Pianoflytting Oslo hjelpe deg! Tjenesten vår er skreddersydd for deg som trenger hjelp med flytting av store og tunge gjenstander.

Vi hjelper ikke bare med pianoflytting – vi kan også flytte orgel, flygel og lignende. Flyttemannskapet vårt har lang erfaring med pianoflytting i Bærum og på Østlandet ellers. Vi stiller med nødvendig utstyr og kompetanse, samt godt humør!

Det å flytte et piano eller flygel er ikke like enkelt som å flytte et bord eller en sofa. Instrumenter som dette har ofte høy egenvekt og inneholder mange sensitive komponenter. Dette er tunge gjenstander som skal flyttes med forsiktighet.

Flytte piano i Bærum

Mens et piano typisk veier mellom 150 og 300 kg, kan et flygel veie alt fra 250 til 900 kg. Et orgel kan også veie rundt 200–300 kg eller mer. Det er derfor helt nødvendig med tilpassede bæreseler og polstring for å unngå materielle skader eller personskader.

Når en gjenstand som veier flere hundre kilo skal forflyttes, kan selv en liten bevegelse sette store krefter i sving. Ved ubalanse kan pianoet føre til alvorlige personskader eller skader på gulv, vegger og lignende. Selve pianoet kan også skades dersom det ikke flyttes forsvarlig.

Dersom du trenger hjelp med pianoflytting i Bærum, er det med andre ord lurt å hyre inn erfarent flyttemannskap.

Hva koster pianoflytting i Bærum

Dersom du har behov for hjelp med pianoflytting i Bærum, lurer du kanskje på hva dette vil koste. Pris på pianoflytting kan variere fra oppdrag til oppdrag, noe som skyldes at en rekke faktorer spiller inn.

Flytteavstand, vanskelighetsgrad og pianoets vekt er alle med på å avgjøre endelig pris. Dersom du vil ha et eksakt prisoverslag, kan du fylle ut kontaktskjemaet som finnes på denne siden. Motta et uforpliktende pristilbud, i dag!

Dette påvirker hva det koster å flytte et piano i Bærum:

  • Pianoets vekt og størrelse
  • Vanskelighetsgrad
  • Fremkomstmuligheter
  • Flytteavstand

Effektiv og trygg flytting av piano

Har du behov for hjelp med pianoflytting i Bærum? Vi stiller opp med erfarent flyttemannskap som vet hva de driver på med. Dette sikrer trygg forflyttelse av pianoet, enten du skal ha det fraktet til et lager eller en ny bolig.

La oss sørge for at verken mennesker, piano eller omgivelser tar skade under flytteprosessen. Vi tar i bruk spesialutstyr som sikrer at bæreteknikken blir mest mulig gunstig både for piano og flyttemannskap.

Vi har mye erfaring med pianoflytting i Bærum, og vektlegger det å kunne tilby tjenester av høy kvalitet. Vi har flyttet mange pianoer, og kan gjøre dette både raskt og effektivt. Pianoflyttingoslo.no samarbeider med de største forhandlerne som selger piano og andre instrumenter i Oslo og Viken. Bl.a Aspheim, Steinway og Pianoverkstedet.

Du som kunde er alltid vår førsteprioritet, og vi gjør jobben til avtalt tid og sted.

Trenger du hjelp med pianoflytting i Bærum

Hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med pianoflytting i Bærum, Oslo eller andre områder på Østlandet, trenger du bare å fylle ut skjemaet på siden vår.

Vi vil sende deg et prisoverslag innen kort tid. Pianoflytting Oslo har lang erfaring med flytting av tyngre gjenstander, og sørger for en trygg og effektiv flytteprosess.

Flytte piano i Bærum

Vi flytter piano i hele Bærum, det omfatter bl.a: Bekkestua, Blommenholm, Bærums Verk, Eiksmarka, Gjettum, Grini, Haslum, Jar, Rykkinn, Skui, Slependen, Snarøya, Stabekk, Vøyenenga, Østerås.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Ring oss