Pianoflytting Lillestrøm

Pianoflytting Lillestrøm, flyttetjenester for piano og andre store møbler. Vi har lang erfaring med å håndtere enhver type piano og flytter piano fast for flere artister, forhandlere og de fleste konserthus i Norge. Ser du etter noen som kan hjelpe deg med å flytte piano i Lillestrøm, på en trygg og problemfri måte, ta gjerne kontakt med oss!

I tillegg til pianoflytting fra et sted til et annet tilbyr vi også flytting og transport av flygel, orgel og lignende. Flyttemannskapet vårt har lang erfaring med pianoflytting i Lillestrøm og på Østlandet ellers. Vi stiller med nødvendig utstyr og kompetanse, samt godt humør!

Fyll ut skjema, motta tilbud!

Pianoflytting Lillestrøm

Ønsker du å flytte et piano i Lillestrøm er vi et krystallklart førstevalg. Med vår lange erfaring sørger vi for at pianoet flyttes på en skånsom, trygg og profesjonell måte.

Hva koster det det å flytte piano i Lillestrøm

Prisen for å flytte et piano kan variere men vi beregner pris basert på størrelsen på pianoet og hvor det må flyttes fra og til.

Dette påvirker hva pianoflytting koster:

  • Pianoets vekt og størrelse
  • Vanskelighetsgrad
  • Fremkomstmuligheter
  • Flytteavstand

Vi bruker kun profesjonelle og dedikerte flyttemedarbeidere som ikke bare garanterer sikkerhet, men også at pianoet er i trygge hender hele tiden. Flyttefoten AS jobber hardt med å holde prisene lave slik at du får en konkurransedyktig pris.

Kaste piano

Har du et piano du ønsker å kvitte deg med hjelper vi deg gjerne med dette også. Vi henter og kjører bort ditt gamle piano til nærmeste miljøstasjon. Men vi kaster også andre ting hvis du ønsker hjelp til dette; søppel, emballasje, møbler, byggemateriale, tømming av konkurs o.l.

Velger du PianoflyttingOslo.no kan du føle deg trygg på at du gjør et godt valg. Flyttefoten AS som driver tjenesten har lang erfaring med pianoflytting og transport av spesialgods. I tillegg til å tilby pianoflytting til private kunder er vi også fast leverandør for for fleste pianoforhandlerne i byen, som AspheimPianoverkstedet og Steinway m.flere.

Ring oss