Pianoflytting Jessheim

Pianoflytting Jessheim, flyttetjenester for piano og andre store møbler. Vi har lang erfaring med å håndtere enhver type piano og flytter piano fast for flere artister, forhandlere og de fleste konserthus i Norge. Ser du etter noen som kan hjelpe deg med å flytte piano i Jessheim, på en trygg og problemfri måte, ta gjerne kontakt med oss!

I tillegg til pianoflytting fra et sted til et annet tilbyr vi også flytting og transport av flygel, orgel og lignende. Flyttemannskapet vårt har lang erfaring med pianoflytting Jessheim og på Østlandet ellers. Vi stiller med nødvendig utstyr og kompetanse, samt godt humør!

Fyll ut skjema, motta tilbud!

Pianoflytting Jessheim

Pianoflytting Jessheim

Ønsker du å flytte et piano i Jessheim er vi et krystallklart førstevalg. Med vår lange erfaring sørger vi for at pianoet flyttes på en skånsom, trygg og profesjonell måte. I tillegg til å flytte piano flytter vi selvfølgelig også andre ting. Som et komplett flyttebyrå Jessheim tilbyr vi alle flyttetjenester for både private og bedrifter som skal flytte på Østlandet.

Hva koster det det å flytte piano i Jessheim

Prisen for å flytte et piano kan variere men vi beregner pris basert på størrelsen på pianoet og hvor det må flyttes fra og til.

Dette påvirker hva pianoflytting koster:

  • Pianoets vekt og størrelse
  • Vanskelighetsgrad
  • Fremkomstmuligheter
  • Flytteavstand

Vi bruker kun profesjonelle og dedikerte flyttemedarbeidere som ikke bare garanterer sikkerhet, men også at pianoet er i trygge hender hele tiden. Flyttefoten AS jobber hardt med å holde prisene lave slik at du får en konkurransedyktig pris. Vi flytter over hele Østlandet, inkludert Fredrikstad, Sarpsborg, Lørenskog og Lillestrøm.

Kaste piano Jessheim

Har du et piano du ønsker å kvitte deg med hjelper vi deg gjerne med dette også. Vi henter og kjører bort ditt gamle piano til nærmeste miljøstasjon. Men vi kaster også andre ting hvis du ønsker hjelp til dette; søppel, emballasje, møbler, byggemateriale, tømming av konkurs o.l.

Velger du PianoflyttingOslo.no kan du føle deg trygg på at du gjør et godt valg. Flyttefoten AS som driver tjenesten har lang erfaring med pianoflytting og transport av spesialgods. I tillegg til å tilby pianoflytting til private kunder er vi også fast leverandør for for fleste pianoforhandlerne i byen, som AspheimPianoverkstedet og Steinway m.flere.

Pianostemmer Jessheim

Har du et piano eller flygel som du trenger hjelp med å stemme, reparere og trenger en pianostemmer i Jessheim? Ta gjerne kontakt med oss så kan vi sette deg i kontakt med pianostemmere som kan hjelpe deg med å stemme et piano. Du kan også få hjelp til å vedlikehold, kontroll og justering, skifte ut deler, pianoreparasjon og vi bistår deg gjerne med frakt og transport av ditt piano eller flygel.

Vi hjelper deg med spesialflytting

Vi utfører flere transporter av pianoer og flygler hver dag, noe som gjør at vi har solid erfaring innen denne type transport. Så har du behov for noen spesialflytting på Jessheim er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for et prisforslag. Vi påtar oss jevnlig ulike oppgaver som krever litt mer styrke og kraft. Noe av det vi flytter er:

  • Instrumenter, piano, klaver, el-piano, digitalpiano, flygel, orgel, taffelpiano, cembalo
  • Industrimaskiner, vaskemaskiner, inudstrikjøkken, storkjøkken
  • Ovn, pizzaovner, komfyr, kjøleskap, side by side kjøleskap, peis
  • Badestamp, jacuzzi, boblebad
  • Kunst og antikke møbler, lysekroner, kister

Trenger du bærehjelp og sjauing? Er dere en bedrift som skal flytte kontor på Jessheim og trenger mannskap til å bære kontormøbler og andre ting? Vi leier ut bærehjelp og flyttekarer til interne flyttinger, arrangementer, sceneutstyr og tømming av kontorlokaler og private boliger.

 

Ring oss