Hvor ofte må pianoet stemmes

Har du et piano som du bruker privat i hjemmet anbefales det å stemme dette minst en gang i året. Benyttes pianoet profesjonelt som for eksempel på konserter, kirker eller undervisning anbefales det å stemme pianoet 2 til 4 ganger år. år. En pianostemmer kan hjelpe...

Kan jeg rengjøre pianoet

Du kan rengjøre pianoet forsiktig på utsiden. Vurderer du å rense pianoet innvendig anbefaler vi å ta kontakt med en pianotekniker/pianostemmer for å å hjelp til en grundigere rengjøring av pianoet.

Hvor mye veier et flygel

Et flygel er et tyngre instrument og veier mellom 250 kg til 600 kg. Når du ber om pris på flytting av flygel er det fint med informasjon og størrelse og modell på flygel slik at vi kan gi en korrekt pris på flygeltransport.

Hvor mye veier et piano

Et piano veier normalt mellom 100 til 320 kg. De minste piano er under 105 cm og veier minst mens pianoer over 115 tilhører den tyngre klassen og veier mer. For å kunne gi en korrekt pris på pianoflytting er det fint å sende informasjon og høyde når du bestiller...

Kan jeg frakte pianoet liggende

For best sikkerhet og trygghet på selve pianoet bør et piano ikke fraktes liggende. Vi flytter pianoet stående i flyttebilen og sikrer dette under transport.
Ring oss